Acasă » 2018 » Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon
Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon

Gallery Vault, parolarea și ascunderea pozele private din telefon – aplicatie Android

In ziua de azi, când confidențialitatea practic nu mai exista, este foarte greu sa ne ținem datele private departe de de ochii curioși ai cloud-ului sau ai apropiaților.
Sa presupunem ca faceți o poza cu telefonul, atunci când sunteți într-o ipostaza intima. Poza se salvează în memoria telefonului, după care se poate duce automat în cloud, în funcție de setările pe care le-ați făcut.
Google, Facebook, Dropbox, OneDrive, și multe alte aplicații, au acces la pozele voastre, totul pentru zeul „share”.
Dacă simțiți ca unele parți din viata voastră, ar trebui sa rămână private, trebuie sa folosiți o aplicația ca Gallery Vault, care ne pune sub cheie pozele din telefon


Ce face Gallery Vault ?
Va ajuta sa păstrați o a doua galerie paralele cu cea de pe telefon, în care puteți păstra pozele, filmările și fișierele private. Este un seif digital în telefon
O opțiune foarte interesanta a aplicației Gallery Vault, este posibilitatea de ascundere a aplicației. Astfel, aplicația nu va putea fi văzuta, dar va putea fi lansata printr-o cale secreta, de care, doar proprietarul telefonului știe.
Ce fac cu pozele private pe care deja la am ?
Gallery Vault ne permite sa importam pozele din galeria stock, in seiful parolat. Importul se poate face din interfața Gallery Vault sau direct de pe poza, cu funcția share a telefonului.
Pentru siguranța si confidențialitate absolute, e recomandat sa faceți poze direct din panoul aplicației Gallery Vault, astfel serviciile cloud si aplicațiile „curioase” nu vor vedea deloc pozele sau filmările voastre private. Se pot face poze și cu aplicația camera, după care se pot trimite pozele în seif, cu share; Dar din păcate pozele pot fi văzute de alte aplicații, pana ce acestea sunt trimite în seif.
Atenție!
1. Email-ul pe care-l puneți la începutul wizard-ului (la instalare), trebuie sa fie real; Astfel va veți putea recupera pin-ul în caz că-l uitați.
2. Pentru ascunderea aplicației trebuie sa alegem cel puțin doua metode de lansare.
3. Dacă dezinstalați Gallery Vault, în prealabil restaurați pozele din seif, altfel se vor pierde.

Sursa:videotutorial.ro

Categorie: Tutoriale | Vizualizări: 285 | By: djmario | Tag-uri: Gallery Vault, Gallery Vault Android, parolarea și ascunderea pozele priv | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Acces interzis