Acasă » 2018 » Allo și Duo – aplicații de mesagerie din partea Google
Allo și Duo – aplicații de mesagerie din partea Google

Familia de aplicaţii Google pentru mesagerie instant, din care fac parte deja Google Messenger, Google Hangouts, Google Voice şi Google Duo tocmai a primit un nou membru, 

 

Google Allo oferă inclusiv suport pentru apeluri video, însă aspectul care atrage cel mai mult atenţia este noul mod „Incognito”. Similară funcţiei cu acelaşi nume prezentă în web browserul Chrome, modul „Incognito” facilitează purtarea de conversaţii private fără păstrarea unui istoric permanent în memoria dispozitivului.

Allo intră astfel în competiţie directă cu Snapchat, o aplicaţie cu funcţionalitate similară în care mesajele trimise şi primite se distrug imediat ce ai terminat cu ele.

Când pornești aplicația te alegi cu un live video de la camera frontală, poți efectua apeluri de tip conferință. În momentul în care treci de pe conexiunea Wi-Fi pe cea 3G / 4G sau invers, apelul nu se întrerupe, o găselniță a echipei Google din spatele Duo.

Și aici concurența este puternică, Skype de la Microsoft, FaceTime de la Apple și, bineînțeles, Hangouts-ul aflat tot în portofoliul Google. Își doresc prin Duo să aducă o gură de aer proaspăt în această piață a aplicațiilor ce permit chatul video. Rămâne de văzut dacă socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg.

Noua aplicaţie Google Allo va fi disponibilă în curând, gratuit din magazinul Google Play.

 

Categorie: Software | Vizualizări: 302 | By: probigmama | Tag-uri: google allo Android, google, google duo, aplicatii, allo | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Acces interzis